film

nu har jag lyckats lägga ut en film från 70cm hoppning.. inte så bra kvalité och ta hänsyn till att Gazira aldrig bara har varit på en hopplektion i hela sitt liv. och jag själv har nog bara ridit den enda hopplektionen på snart tre år. så min hoppsits är under all kritik.

http://s259.photobucket.com/albums/hh282/gazira_photo/?action=view&current=MOV00714.flv

sportcupen 2008

Vi har varit iväg på sportcupen för arabiska fullblod i helgen, och det blev en väldigt lyckad helg!

Här kommer några bilder från terränghoppningen,
troligtvis slutade vi på fjärde plats, vi hade väldigt bråttom hem eftersom jag skulle iväg och jobba och tävlingen drog ut väldigt mycket på tiden så vi hann tyvärr inte invänta resultatet.  men jag återkommer när jag har fått klart besked








sportcupen 2008

Utställningen!
Det krävs ju inte direkt någon domare för att avgöra att Gazira inte är någon Champion när det kommer till utställning, så jag hade väldigt låga förväntningar. Men Gazira uppförde sig väldigt bra, även om hon hade väldigt svårt att förstå vad det skulle vara bra för med folk som prasslade med påsar och andra saker för att försöka skrämma upp henne, hon tog det hela med stor ro istället.














sportcupen 2008

hoppningen blev det inga bilder ifrån, utan min fotograf filmade istället, men här kommer några bilder från prisutdelningen, det blev en andra placering även där, i klass 70cm!




sportcupen

Här kommer dom första bilderna från sportcupen för arabiska fullblod i år, vi börjar med dressyren.
Vi kom tvåa med 66,79% i Lc:2 och sjua med 62,41% i Lb:1




















mer bilder kommer senare...

Jag har världens bästa häst!!!

Åh vad underbar Gazira är idag!
vi var iväg på lokal dressyrtävling i Lockenkil hos blåbergens ryttarförening idag. Vi startade först så det blev en tidig morgon.
Eftersom min bil har hamnat i koma (eller snarare är stendöd) så fick Pappa rycka in som chafför och hästskötare.
Gazira gick rakt in i transporten hemma. väl framme så var hon lugn som en filbunke och uppvärmningen gick jätte bra, hon kändes mjuk och fin.
Vi red igenom programmet, det kändes sådär... efteråt, hon snubblade till lite i ena galoppen. och på det stora hela kändes dit inte direkt bättre än vad det har gått tidigare. när jag läste resultatet kunde jag knappt tro min ögon 68,93%!!! helt otroligt och det bästa vi har fått hittills. Vi låg länge etta men till slut hamnade vi på en fin tredje placering! våran första placering på lokal tävling och den första pokalen att ställa på hyllan.
i andra klassen kändes det också som att det gick sådär... inga vidare längningar och hon kändes lite trött och seg, men även där blev det bra resultat med 65,76% och vi slutade på en femte plats.
Även lastningen hem gick jätte bra.

RSS 2.0