bilden blev visst liten, försöker igen

324165-22

bricha

324165-21
bricha får vara med på ett hörn i Gaziras blogg, bara för att visa hur fin hon är trott att hon är gammal och pensionerad

poserar med nya ljusblåa tränset

image16image17image18image19image20

gazira poserar i nya tränsen

image13image14image15
det lila charismatränset

bättre.

nu är gazira iallafall mycket bättre igen, svullnaden och hältan är helt borta och muggen är mycket bättre, så nu har jag börjar rida lite på henne igen, tanken var att vi bara skulle skritta ett tag nu men gazira är så uppladdad med överskottsenergi att hon gör allt annat än skrittar, hon tacktar, småtravar på stället, gör passager, går i sidled osv. men det är väl ett teckan på att hon mår bra antar jag.

halt...

gazira har under dom senaste veckorna börjat få mugg, och med tanke på hur leriga hagarna är nu så är det i princip omöjligt att hålla det rent. sen blev hon plötsligt halt, jag trodde först att hon bara hade sträckt sig i hagen eller så men efter två dagar började benen svullna upp och jag tog då ut veterinären som konstaterade att det var lymfangit.
så nu mer eller mindre bor jag i stallet och ger sprutor, tvättar och smörjer.
och idag efter bara två dagars behandlig har svullnaden nästan helt gått ner, och det var verkligen en lättnad, har varit så himla orolig. nu är det bara att hoppas på att det fortsätter att bli bättre.

globenshopping

324165-12

RSS 2.0