ny hoppsadel

igår fick Gazira en ny hoppsadel utprovad så nu kanske vi kommer igång med hoppningen ordentligt igen. har inte hoppat så mycket på sista tiden då jag bara har haft en dressyrsadel till henne.

tävlingen i måndags strök vi oss ifrån eftersom det blev sånt snöoväder, tycker inte att det känns något kul att åka iväg då.
men troligtvis blir det pay and jump nästa helg och dressyrtävling den 13 april

skoningen sist gick förresten jätte bra och muggen börjar äntligen bli bättre så det ser ljusare ut nu

vårens första tävling

image45
image46
image47
image48
image49
image50
image51
image52
image53
image54
image55
image56
image57
image58
image59

vårens första tävling slutade med två stycken andra placeringar, en väldigt lyckad dag!

...

nu är hagarna så bedrövligt leriga att gazira får gå i våran "longervolt" där det är gummiflis underlag. hon har fått gå där alla dagar som det har varit plus grader nu dom senaste två veckorna.  men när det har varit fruset har hon fått gå ut i hagen och busa med dom andra.
och äntligen efter en till omgång av antibiotika och nya salvor så börjar äntligen muggen ge med sig!! :D så nu är vi igång och tränar igen, som tur va behövde hon bara stå i fyra dagar så hon han ju inte tappa så mycket, men hon hann däremot bygga upp väldigt mycket överskottsenergi.
Det känns ju inte något kul alls att ha henne instängd i en så pass liten hage, men just nu känns det som att det är det enda alternativet om hon ska bli bättre.

RSS 2.0